Termeni și condiții

Termeni si conditii

Pagina Termeni si Conditii are scopul de a expune termenii generali, termenii de inregistare, termenii de livrare si termenii de returnare.

Pridal Nature este denumirea comerciala a Pridal Nature SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Propasirii nr. 15, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/752/2019, avand CUI 40474801, numita in continuare Pridal Nature.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de administrator al site-ului www.pridalnature.com, Pridal Nature isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.pridalnature.com este proprietatea SC Pridal Nature SRL.

Pridal Nature garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.pridalnature.com, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Pridal Nature fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, blogul, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Pridal Nature SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin  de acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@pridalnature.com. Pridal Nature va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Pridal Nature exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Pridal Nature.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Pridal Nature SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC Pridal Nature SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Pridal Nature nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord cu Politica noastra de confidentialitate. Pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web se poate citi aici. Site-ul nostru este conform cu legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

Garantia produselor

Produsele comercializate de Pridal Nature nu sunt contrafacute.

Pridal Nature garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.pridalnature.com beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele primite.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Pridal Nature. Termenul de livrare a produselor – este de 48-72 ore, prin reteaua de distributie Sameday. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Pridal Nature SRL. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. De asemenea, in perioadele aglomerate ca de exemplu Ziua Copilului, Black Friday, sarbatorile de iarna, livrarile pot dura intre 3 si 10 zile lucratoare.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday in 48 -72h.

Pentru comenzile sub 1kg, pretul transportului este de 14 lei + 2 lei (costul de procesare). Daca pachetul are peste 1kg, pretul este de 15 lei. Apoi, la fiecare kg suplimentar, pretul creste cu 1 leu.

Plata produselor comandate de la Pridal Nature se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata sau prin procesatorul online de carti de credit, Netopia Payments.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre agentul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Pridal Nature.

Plata online cu cardul se poate efectua cu cardul dacă este emis de VISA sau MASTERCARD.

Pridalnature.com utilizeaza platforma de plata Netopia Payments, ce foloseste sistemul de securitate 3D Secure, astfel ca datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate pe serverul nostru sau pe serverele Netopia Payments, ci ele sunt transmise direct către Visa si MasterCard.

Pridalnature.com nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Livrare in pachetomatele easybox Sameday (ridicare personala)

Plata produselor care urmeaza a fi livrate prin easybox se face exclusiv online, in momentul plasarii Comenzii. Lista easybox-urilor disponibile in Romania poate fi accesata aici.

Clientul/Utilizatorul va primi telefonic prin SMS si pe email un cod cu care isi poate prelua Comanda din pachetomat.

Costul de livrare la easybox va fi de 10 lei plus 2 lei, costul de procesare.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.pridalnature.com

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. prin e-mail la contact@pridalnature.com.

Costul transportului pentru retur (de la client catre Pridal Nature) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza astfel: 14 lei pentru colete pana la 1 kg, 15lei la peste 1kg, sau 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Pridal Nature.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Pridal Nature, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@pridalnature.com. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Pridal Nature pentru utilizarea acestui site.

Pridal Nature verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Ne rezervam dreptul de a modifica orice continut de pe website, oricand consideram de cuvinta.